nldaendees
logo

Hier schrijft Peter over de dagelijkse gang van zaken in en rondom het asiel. Dankzij zijn inspanningen samen met de vrijwilligers in Spanje worden vele honden van de dood gered. Wat hij telkens weer meemaakt vertelt Peter in zijn eigen bewoordingen iedere dag weer in zijn dagboek. Soms leuke, maar ook wrede verhalen en ervaringen. Vechten voor de rechten van de dieren in dit deel van Spanje.

Peter2


 (Klik op de foto's om te vergroten)

Puppenvoer gebracht door Spaans Engels paar

Er werd voer gebracht voor de vele puppen door Louis en Annette, een Spaans Engels paar blush .  Ook kwam er weer een moedertje met maar liefst 8 pups binnen. De oude neanderthaler kwam op het idee om toch maar weer een pupje mee naar huis te nemen, maar Ana zette een vette streep door de rekening!!!! Ook kwam er een jongen met zijn Herder langs die ten einde raad was na veel geld kwijt te zijn aan dierenartskosten en alleen achteruitgang in plaats van beter worden zag. Pablo gaat hem helpen. Dan werd er nog een hond gevonden, maar gelukkig via de chip weer snel thuis. De zondag is weer om en morgen de nieuwe week. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
http://animalinneed.com/dagboek#sigFreeId7cb3a961b3

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Derde keer dit jaar dat La Línea kopje onder ging

Na de vreselijke bak met water die gedurende 48 uur ononderbroken naar beneden kwam, werd het uiteindelijk toch nog droog pfffft. Het was de derde keer dit jaar dat  La Línea kopje onder ging. Ik heb dit in 22 jaar nog nooit meegemaakt. De foto van 200 liter water wat er per vierkante meter is gevallen in korte tijd. Dan de foto's van de honden die uit hun huisjes kwamen rennen toen het eindelijk droog werd. En een foto van de familie Avontuur die een bezoekje bracht aan flintstonecity die voer en 500€ doneerden heart_eyes . De laatste twee foto's: Tijdens een operatie viel de stroom uit en moest Pablo even verder met een zaklamp uit Hans Droog zijn mobieltje blush . Het liep goed af. Het duurt even om de generator operationeel te krijgen, maar Pablo moest verder. Ik wens u een fijne zondag. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
http://animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdf89525c2f6

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Super zwaar weer

Het aangekondigde super zware weer kwam er daadwerkelijk aan. Dat hield in dat we nu al voor de derde keer in korte tijd kopje onder gingen. Het lijkt toch echt niet meer op de normale uitschieters. Alles wordt steeds extremer. Onze pompen draaien perfect. Alle afvoeren werken goed, maar het is de extreme enorme hoeveelheid en snelheid waarmee het valt die gewoon niet te doen is. Het duurt nog tot morgenavond en dan klaart het op. Ik wens u allemaal een fijn weekend heart_eyes . Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
http://animalinneed.com/dagboek#sigFreeId3a6a5755b4

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Gelukkig vertrokken er deze week 14 honden

Gelukkig vertrokken er weer 14 honden deze week naar Germany en Holland. Het was behoorlijk druk gisteren en eergisteren. Er kwamen natuurlijk ook honden binnen, maar gelukkig even geen jonge puppen. We hopen dat die stroom nu eindelijk voorbij is. Dan kunnen we even bijkomen van de laatste twee maanden. Zo erg als dit jaar heb ik het nog niet mee gemaakt. Het lijkt wel of ze hier in plaats van zich te ontwikkelen en iets te leren steeds dommer worden. Dan maken wij ons vervolgens op voor de volgende overstromingen die zijn voorspeld. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
http://animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdc2c66e3a3e

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Podenco moedertje weer samen met haar pups

De vluchten naar Frankfurt en München, twee galgos en twee reuzen pups vlogen naar hun gouden mandje. De Lufthansa vlucht was weer eens een bende, maar dat is eigenlijk altijd zo. Vandaag lukte het om het Podenco moedertje eindelijk veilig binnen te halen. We waren er al even zoet mee. Ze is nu weer samen met haar drie pups. Gisteren kwamen er twee volwassen honden binnen een Mechelaar en een Sharpei. En vandaag twee Mastin's, jonge honden allebei. Gelukkig al twee dagen geen pups. Op naar de woensdag. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
http://animalinneed.com/dagboek#sigFreeId853f16f014

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

11 juni Animal in Need event

De eerste foto: Een hond die na twee jaar werd afgegeven vanwege een allergie. Nou 9 van 10 gevallen is het dus echt niet zo. Na deze stumperd kwamen er drie kleine pups en vier Mastin pups binnen. Men gaat gewoon lekker door in neanderthalerland. Een van de domste volkeren in Europa helaas. Het moet toch niet zo moeilijk zijn om te zorgen dat je hond niet zwanger wordt. De laatste drie foto's; Van het Animal in Need event van vorig jaar blush . Dit jaar is het op 11 juni gepland en wel in IJsselstein lekker in het midden van Nederland. Op onze site staat alle informatie. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
http://animalinneed.com/dagboek#sigFreeId2ffa9eb3a1

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Stroom van honden gaat maar door

De stroom van honden gaat maar door. Het is dit jaar erger dan ooit lijkt het wel. We zijn er inmiddels wel achter dat de omliggende asielen, zoals Algeciras en Estepona hun verplichtingen niet nakomen en met een soort afschuifpolitiek en hoog afstandsgeld alles richting ons sturen!!!! Vooral Adana uit Estepona bakt ze weer bruin!!! We hebben dit nu zelf uitgetest, zodat we we zeker weten dat we dit kunnen hard maken!!! Ik vind dit niet collegiaal en een compleet soort van verraad . Ik ga dit vanaf maandag gewoon publiek maken op sociaal media. Eens kijken of het balletje weer normaal gaat rollen in plaats van alleen onze kant op. Gelukkig gaven de Spanjaarden en Gibraltar crew gehoor aan onze oproep voor puppenvoerr. Ik wens u allen een fijne zondag. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
http://animalinneed.com/dagboek#sigFreeId87375a158d

Deel via facebook

Submit to Facebook

Zware storm

Hele zware storm de zwaarste tot nu toe sinds ik in Spanje woon. We hadden alles al drie keer vastgezet op de knelpunten voor de eerdere stormen dit jaar. We hopen dat alle dakplaten blijven zitten. Er kwamen weer drie kleine pups en een wat groter exemplaar binnen. Het lijkt erger dan ooit!!!! We blijven strijden tegen de prehistorische neanderthalers in dit deel van Europa. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
http://animalinneed.com/dagboek#sigFreeId704949cf2d

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Zoveelste hond aan het hek gevonden

Een filmpje van de zoveelste hond die aan het hek werd gevonden terwijl we gewoon aanwezig zijn! Het lafste volkje van Europa. We vragen geen afstandsgeld etc. Ze moeten alleen even het boek tekenen dat is alles. Maar ze zullen het nooit leren. Er werd ook nog een mooie Mastin baby binnengebracht door Paco. Alles wat er vandaag binnen kwam had zoals meestal geen chip. Morgen al weer donderdag. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
http://animalinneed.com/dagboek#sigFreeId6e5009d7e4

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Drie kettinghonden bevrijd

De opbrengst van vandaag, drie kettinghonden bevrijd uit hun zware leven en twee pups kwamen er ook nog binnen. Wel weer een gezellig dagje dus. De maanden maart en april zorgen voor record dumpingen! De Spanjaarden in dit deel lopen zo'n kleine driehonderd jaar achter  plus minus. We zitten nog te wachten op een nestje dinosauriërs laughing  . Laten we het maar gelaten nemen dat is het beste. En dan zien we morgen wel weer. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
http://animalinneed.com/dagboek#sigFreeId675ebd72dc

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Tien pups binnen gekregen op 2e Paasdag

Ook de Tweede Paasdag werd een debacle. Weer acht en nog eens twee pups binnen gekregen!!! Flintstonecity blijft een rampenfonds! Wanneer gaat dit land eens beginnen met zich te ontwikkelen??? Er waren nog wat andere zaken die tegen zaten, de Mastin blijkt leish en ehrlichia te hebben dus gelijk de behandeling gestart. Ze is nog jong dus dat komt goed. Wat zal het morgen weer worden, we zullen het zien. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
http://animalinneed.com/dagboek#sigFreeId64bc9ea9d8

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

1e Paasdag

Pasen was voor ons eigenlijk het zelfde als elke andere dag, gewoon gevuld met dierenleed. Flintstonecity heeft geen feestdagen. Het is eigenlijk het hele jaar door hetzelfde liedje. Gevuld met mishandeling etc. Het filmpje spreekt voor zich. Er komt geen einde aan. Gelukkig hebben we geen Tweede Paasdag, dus is het gewoon maandag. Mvg. Peter.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Juan deed lugubere vondst

Het was weer eens zover, Juan was degene die deze lugubere vondst deed toen hij langs een container liep waar geluid uit kwam. Dit hondje zat in een vuilniszak in de container! Barbaren zijn het die dit doen. Het hondje is inmiddels bevrijd van alle narigheid. Verder kwamen er nog vier honden binnen, twee pups en twee volwassenen. Later op de avond heb ik nog een Mastin gehaald die met een bloedneus rond liep. Het was weer een drukke lange zaterdag. Mvg. Peter.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Mooie Herder kwam binnen

De week zit er weer op in Flintstonecity. Er kwam een Herder binnen, zijn naam is Yaco . Zijn baasje meldde dat hij rugklachten had en niet meer kon gaan wandelen met hem. Een slechte smoes, want de Herder is afgericht en gehoorzaamt perfect. We hebben vandaag wat opruimwerk gedaan achterin bij het grootvee. Morgen is de patio aan de beurt. Ik wens iedereen een hele fijne Pasen toe. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
http://animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdf3e0433582

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Manolo de Mastin op bezoek

De eerste drie foto's: Manolo de Mastin die bij ons Vladimir heette. Hij kwam 10 jaar geleden binnen bij ons en werd na twee jaar geadopteerd en ging naar Holland en kwam via een omweg bij Hans terecht waar hij al een heel wat jaren een super leven heeft. Ik zag hem al op de Beachwalk en de Animal  in need dag, maar nu kwam hij het asiel bezoeken. Hans komt drie weken helpen. Manolo werd door Ani gelijk herkent. Zij had hem twee jaar verzorgd. Foto vier: Een pup die gevonden werd. En Foto vijf : Een Mastin die gedumpt werd, het broertje van Diana foto zes. Morgen alweer vrijdag. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
http://animalinneed.com/dagboek#sigFreeId3a72ca1f5d

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Verdacht rustig in Flintstonecity

Rondje vuilnisbak kijken vandaag, want het was verdacht rustig in Flintstonecity. Iedereen was waarschijnlijk Paasinkopen aan het doen, want tot maandag is hier alles dicht. Men neemt weer een paar vrije dagen laughing . Gelukkig geen pups gevonden in mijn ronde. Onze winkel blijft gewoon open, want er zijn veel mensen aan de kust dus hebben we het altijd best druk in de Paasweek. De laatste twee foto's: Bij de paarden. Vanavond heerlijk voorjaarsweer en windstil . Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
http://animalinneed.com/dagboek#sigFreeId9b552dded4

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

24-uurs actie

Twee dagboeken waren er mis gegaan, dus nu drie tegelijk. De vlucht op 6 april liep in de soep door een hondje wat in de stress raakte, dus de volgende morgen in de herkansing. Er vertrok ook nog een bus naar Duitsland. Ook daar hadden we een probleem, want een injector werkte niet goed en dus eerst naar de garage. Ze vertrokken uiteindelijk vier uur later, maar inmiddels is alles op zijn plekje gelukkig. Behalve flaco die vliegt dinsdag nog naar Nederland. De dames zijn er voor een 24-uurs actie Klasina, Ilse, Karen en Diana gaan er voor en zijn vandaag om 14.00 uur van start gegaan. Ze posten elk uur een filmpje over wat ze aan het doen zijn. U krijgt veel beelden uit flintstonecity. Ik wens u een fijne zondag. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
http://animalinneed.com/dagboek#sigFreeIda419a589c5

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Prachtige donatie van Spaans echtpaar

Het was weer een dag met een hap doffe ellende, zoals we dat eigenlijk gewend zijn. Triest, maar helaas de harde realiteit. De mentaliteit zakt steeds verder weg helaas. Honden dumpen wordt alleen maar erger, ook de staat waarin ze gedumpt worden is steeds extremer. Er was ook nog wat positiefs te melden in Flintstonecity, een Spaans echtpaar die al jaren in Holland wonen en pas onze Francisco adopteerden, doneerde 1200 € voor de dieren heart_eyes . Morgen kijken wat de zondag gaat brengen. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
http://animalinneed.com/dagboek#sigFreeId67da358d99

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Mastin Diana verzorgt pup

Het eerste kwartaal zit er al weer op we dachten vandaag dat we net als gisteren goed weg kwamen maar in de loop van de avond kwamen er toch weer drie binnen. Het weer is eindelijk normaal en stabiel. We zijn volop bezig tegen om de insecten en parasieten explosie de kop in te drukken. Het voorjaar is altijd een ramp wat dat betreft helaas. De laatste twee foto's: Diana met haar pleegkindje. Het gaat de goede kant op met dat pupje wat zwaar gehavend binnen kwam. Maar we hebben nog een lange weg te gaan. Ik wens u een fijn weekend heart_eyes . Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
http://animalinneed.com/dagboek#sigFreeId9896c99913

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Wat gebeurt er toch in La Línea

De nieuwe Flintstonecity bewoners die er vandaag weer bij kwamen! La linea blijft een pot van verderf! Het is eigenlijk een schandvlek op de landkaart! Een stadje met 60.000 inwoners waarvan meer dan de helft niet werkt en gewoon lekker smokkelt het is of tabak uit Gibraltar of hasj uit Marokko. Alles is kapot of vies, overal lopen ratten door de straten of gewoon in de operatiekamers van het ziekenhuis van 300 jaar voor Christus. Het nieuwe ziekenhuis had twee jaar geleden moeten gaan draaien, maar het geld was verduisterd. Er kwam nieuw geld uit Madrid, maar in oktober moest het weer worden uitgesteld omdat het geld voor de inrichting is gejat! Om zo maar een voorbeeld te noemen. Het bejaardenhuis is al zes jaar overtijd! Het maakt niet uit welke politieke partij de burgemeester levert, het zijn allemaal criminelen er is geen uitzondering helaas. Een Derde Wereld land is het! Mvg. Peter. blush Dat lucht op!!!

View the embedded image gallery online at:
http://animalinneed.com/dagboek#sigFreeId9bd87e8888

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

In drie dagen, 31 honden binnen

De eerste vier foto's: Gelukkig weer wat donaties, het was rustig wat dat betreft. Het weekend was hectisch en dat ging vandaag gewoon door met een moedertje met 10 pups. In drie dagen kwamen er dus 31 honden binnen. De kop van de week is er weer af dus. Ben benieuwd hoe het morgen reilt en zeilt blush . Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
http://animalinneed.com/dagboek#sigFreeId104e135f9a

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Zondag liep heel anders dan gepland

De zondag die heel anders liep dan gepland. Een noodkreet uit San Pablo bij ons achter de loods. Een stel asociale Engelsen die al door heel Spanje huizen uitgewoond hebben en veel honden hebben laten verhongeren. Een ziek stel met drie kinderen van 6 , 9 en 14 jaar. Nu zitten ze bij ons in de buurt, maar zijn volgens getuigen naar Gibraltar gevlucht, de Spaanse politie zit achter ze aan. We hebben twee honden gered. De andere twee zijn nog zoek. We hebben een zoektocht gestart! En via sociale media een klopjacht op deze psychopaten. Wordt vervolgd... Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
http://animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdea913776fb

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Zoete instuif

De dag van de zoete instuif in Flintstonecity blush . We wisten al dat het zou komen, want er waren een aantal aanmeldingen van mensen die hun huisdier niet langer wilden. Slechts een die gevonden werd, dat is de eerste foto en daar zit weer een lang verhaal aan. Verder heb ik boodschappen gedaan en groen gehaald voor het grootvee. Het bleef droog, maar nog steeds zo koud voor zuid Spanje. Op naar de zondag xxxxxxxxx Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
http://animalinneed.com/dagboek#sigFreeId7d53cd2f2c

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Aantal honden gedumpt

De vlucht van gisteren verliep vlekkeloos. Joyce en Raymond pakten vijf Flintstonecity bewoners mee naar Holland blush . Dan de foto's van vandaag: Die begon met de vrachtwagen lossen. Daarna werd het een rampendag. Een pupje wat slecht binnen kwam, een hond die men in het kanaaltje had gedumpt en een hond die afgegeven werd met een nare wond aan haar nek. Er kwamen nog drie honden binnen, maar toen was ik er niet. Op naar de vrijdag maar weer. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
http://animalinneed.com/dagboek#sigFreeId8fdb8c4aed

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Perla Casares moedertje naar Nederland

En de volgende vlucht airplane  naar Amsterdam weer . Daar ging Perla Casares moedertje die nu Bella heet in haar nieuwe thuis heart_eyes  . Annemarie pakte de honden mee. En Jolijn kwam aan op Malaga om ons uit de brand te helpen. Onze Belgische dierenvrienden waren er weer heart_eyes. Ze proberen altijd de langzitters te promoten. Het hele gezemel met de gemeente etc stond netjes in de krant, dus morgen even uit de wind zitten laughing . We staan morgen weer om vijf uur op voor nog een vlucht. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
http://animalinneed.com/dagboek#sigFreeId2eec0e42e5

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Moeder met pups van de ketting gehaald

Moeder met pups en een gebroken achterpootje van de ketting gehaald. Het was een rampen maandag met wat onenigheid met de gemeente en een zaakje met een verkeerde politie agent. Daarover meer morgen in de krant. Maud en Gwen hielpen ons met laden en met twee handen aan het stuur naar Malaga, want weer zware storm maar nu uit de bergen in plaats vanuit zee. De familie De Haas vloog de vier geluksvogels uit flintstonecity naar Amsterdam en we kregen ook nog 100€ donatie. Op de terugweg nog meer storm en morgen nog een tandje er bij. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
http://animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdca83c3c625

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Pup binnengebracht vol met parasieten

Een nieuwe pup die slecht binnen kwam, helemaal compleet vol met parasieten en dus wit tandvlees, maar we waren op tijd blush .  Tweede foto: Eli bracht 50€ voor puppenvoer. Dan drie foto's van Paqui die geadopteerd werd en een foto van nog een hondje die bij de loods aan kwam lopen. De laatste twee foto's: De bus is er weer klaar voor! Er was een kleine aardbeving geweest lijkt het wel. Op naar de nieuwe week met drie vluchten voor de boeg. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
http://animalinneed.com/dagboek#sigFreeId3c9039f640

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Meer artikelen...

Fiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk . Kijk hier voor mee informatie. 

Door uw donatie overleven wij.

master etikettenanro

twentewatermagic

kei schoonallekabels logo

boxpressstubbe

x centrum

EDs Service diensten

faunalandhunneke

ronaldingen

aloe veraParasolLogoHiRes 006

koeman