Sunny

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0492
10-0492
Overige
Ja

Lieve knappe Sunny, het leven van jou begon in het staatsasiel van Portugal. Samen met je broertje mocht je je koffertje pakken en kwam je naar Nederland toe. Op dit moment verblijf je bij een gezin met 3 kinderen. Het gezin omschrijft Sunny als een prachtige lieve hond die haar naam eer aan doet. Ze loopt netjes aan de lijn en is zindelijk. Ze slaapt ‘s nachts heerlijk rustig in haar bench en overdag kan ze prima een paar uurtjes alleen zijn. We merken wel dat Sunny heeft behoefte aan een plek waar ze veel aandacht krijgt en rust. We zoeken voor haar een huis met een tuin en we plaatsen Sunny niet bij kinderen onder de 12. Voor Sunny zou het fijn zijn als er al een andere hond aanwezig is of een baasje die heel veel tijd heeft.

Sunny is een gesteriliseerde mix teefje met een geschatte geboortedatum van 19 oktober 2021 en met een verwachte eindhoogte van circa 50 centimeter.

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 19 oktober 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Sunny

Sunny

qrpu5bpnc5A
rKX-hs5jvl8
Pr_eIlv0LIY

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu