Sissy

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0301 (A)
50-0301 (A)
Overige
Ja

Knappe Sissy, een black en tan kleurig hondje, een pracht beestje. Maar helaas ook gevonden door oplettende mensen en naar onze partnerorganisatie in Roemenië gebracht. Ondanks haar slechte start op straat gaat het heel goed met haar en ontpopt ze zich tot een allemans vriendje. Met haar lieve oogjes kijkt ze je smekend aan. Met andere woorden, ze pakt je helemaal in.
Omdat ze nog zo jong is moet Sissy nog alles leren en overal aan wennen. Dit is normaal aangezien ze nog heel jong is en haar leventje tot nu toe in het asiel heeft doorgebracht. We zoeken een fijne baas voor haar die samen met haar deze “reis” gaat maken. Zindelijk worden, leren luisteren, spelen, wandelen en nog veel meer. Kortom eigenlijk alles wat een pup altijd moet leren om veilig in de wereld rond te lopen. Sissy gaat prima om met de vrijwilligers en haar hondenvriendjes en vriendinnetjes
Sissy is een vriendelijke mix teef met een geschatte geboortedatum van 10 februari 2022. Haar verwachte eindhoogte zal ongeveer 46 cm zijn.(05/22)

Eindhoogte 46 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 10 februari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Sissy

Sissy

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu