Prince

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0303
10-0303
Overige
Ja

Onze vrijwilligers kwam Prince tegen in een staatsasiel in Portugal. Hij was samen met zijn moeder van straat gehaald en binnen gebracht.
Hij begroette iedereen die zijn kennel binnenkwam met liefde en enkel dat. De keuze was snel gemaakt, deze grote vriendelijke reus mocht naar Nederland afreizen en kwam samen met zijn moeder bij een gastgezin.

De liefde is alleen maar gegroeid, hij is nog liever dan we hadden kunnen denken. Prince heeft een zacht karakter en heeft zich moeiteloos aangepast aan het leven in de grote stad.

Hij loopt keurig mee aan de riem zonder te trekken, is zindelijk en kan prima al even alleen thuis blijven. Alle honden die hij tegenkomt zijn leuk en worden begroet voor een spel.
Prince kruipt graag tegen zijn baasjes aan voor een knuffel en wat aandacht. Bezoek wordt vriendelijk begroet met een kwispel en een natte neus.

We zoeken voor Prince een huisje met een tuin want hij ligt graag buiten. Katten en kinderen zijn geen enkel probleem, we denken dat hij kinderen onwijs leuk zal vinden.

Prince is een gecastreerde reu van 65cm. Hij is een mix Rafeiro do Alentejo en hij is geboren op 12 maart 2018.

Eindhoogte 65 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 12 maart 2018
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Prince

Prince

Vk3uf2lfKRQ
WxiNO3TIyE0

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu