Prince

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0326 (A)
50-0326 (A)
Overige
Ja

Prince is samen met zijn broertjes en zusjes gevonden door een paar lieve dames. Deze dames hebben ze naar onze partnerorganisatie in Roemenië gebracht. Prince is nu veilig en kan aan zijn leventje beginnen! Het zijn stuk voor stuk leuke hondjes; vrolijk, enthousiast en speels en kunnen ze het goed vinden met hun soortgenootjes. Ze zijn nu klaar voor hun eigen veilige mandje en een baasje die Prince in zijn verdere ontwikkeling zal begeleiden.

Prince is een reutje met een geschatte geboortedatum van 22 februari 2022 en zijn verwachte eindhoogte zal circa 45 cm zijn.

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 22 februari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Prince

Prince

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu