Prince

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0326 (A)
50-0326 (A)
Overige
Ja

Prince, is misschien wel jouw prins van je dromen. Hij is samen met zijn broertjes en zusjes gevonden op straat in Roemenië. Sindskort woon je bij een lief gastgezin waar je samen met nog andere honden leeft. Bij onbekenden kijk je de kat uit de boom en ben je wat voorzichtig. Bij het opvanggezin omschrijven ze jou als een lieve, knappe, sociale hond naar andere honden maar ook een clown. Want een clown kan je zijn als je je vertrouwd voelt. Je bent zindelijk, kan even alleen zijn maar dan wel met een andere hond samen. Wij zoeken voor jou een baasje die veel tijd met jou kan doorbrengen, maar ook een thuis waar al een andere stabiele hond aanwezig is.

Prince is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 22 februari 2022 en een verwachte eindhoogte van circa 45 centimeter.

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 22 februari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Prince

Prince

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu