Pluto

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0358 (E)
40-0358 (E)
Onherleidbare mix
Ja

Pluto is een mooie, nog jonge reu met een geschatte geboortedatum van 12 juli 2023. Deze knappert zal naar verwachting een hoogte bereiken van ongeveer 40 centimeter.

Pluto begon zijn leven als een  zwerfhondje in Griekenland, waar hij samen met zijn broertjes en zusjes probeerde te overleven. Gelukkig is er een dame die zich intensief bekommert om de zwerfdieren en er alles aan doet om hun leed te verzachten.
In eerste instantie konden Pluto en zijn broertjes en zusjes niet in een pension worden opgevangen, omdat ze nog niet waren ingeënt. Inmiddels is dat wel gebeurd en zijn ze ingeënt, gechipt, hebben een paspoort en ze zijn dus reisklaar. Ook al verblijven ze nu in een opvang, we hopen we dat er snel een veilig en warm thuis gevonden kan worden voor deze lieve pups en ook Pluto kan kan gaan genieten van een gelukkig en gezond leven bij zijn liefdevolle adoptiefamilie. (10/23)

Eindhoogte 40 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 12 juli 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Pluto

Pluto

i9DhPRVxpTw

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).