Pluto

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0494
10-0494
Overige
Ja

Als je op zoek bent naar een vrolijk, dapper, lief en vriendelijk mannetje hoef je niet langer te zoeken. Pluto vinkt al deze eigenschappen af en zoekt toevallig nog een baasje.
Deze lieve jongen werd afgestaan in het staatsasiel in Portugal en was niet langer gewenst bij zijn vorige baasjes. Gelukkig werd hij voorgesteld aan Gisela en mocht hij zijn intrek nemen op de Quinta.

Pluto is een nieuwsgierig mannetje, hij houdt goed in de gaten wat de vrijwilligers doen en huppelt vrolijk mee over het terrein. Als er tijd is voor een knuffel dan komt hij zeker in de rij staan, maar Pluto kan zich even goed vermaken met de andere honden in de opvang. Rennen, vliegen, spelen en scharrelen over de opvang gaat hem prima af. Pluto is enthousiast over zo’n beetje alles wat er op zijn pad komt.

We zoeken voor Pluto een fijn huis, een baasje wat de wereld met hem wil ontdekken en hem van de gewenste knuffels voorziet.

Pluto is een gecastreerd mix reutje geboren op 1 november 2022. Hij heeft een schofthoogte van net 40cm en weegt ongeveer 7,5 kg. (11-23)

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 november 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Oona Kooman

Pluto

Pluto

bgSvPLUsmlI
05C2ed8q-sQ

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).