Paris

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0315 (E)
40-0315 (E)
Onherleidbare mix
Ja

Mooie Paris! Een prachtige mix reu met een geschatte geboortedatum van 15 april 2018 en een hoogte van ongeveer 46cm. Arme Paris heeft de laatste 3 jaar opgesloten gezeten in een kooi, maar is gelukkig bevrijd en zit nu bij onze partnerorganisatie in Griekenland in de opvang. Hier geniet hij van zijn vrijheid en speelt lekker met zijn vriendjes. Kinderen vindt hij erg gezellig en hij kan enorm genieten van aandacht en knuffels. Verder is hij vriendelijk, aanhankelijk en sociaal. Op katten reageert hij onverschillig volgens de vrijwilligers. Bij Paris is hartworm geconstateerd, hij is hiervoor behandeld.
Voor deze knapperd zijn we op zoek naar een liefdevolle plek waar hij rustig door mag gaan met wennen aan zijn vrijheid en alles wat daar bij hoort.(10/22)

Eindhoogte 46 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 15 april 2018
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Paris

Paris

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).