Stella

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0850 (M)
50-0850 (M)
Overige
Ja

Je hebt Stella de hond en je hebt Stella de fiets, de kans is groot dat Stella de hond het heerlijk vindt om lekker te sjeesjen naast de fiets. Ze is vrolijk, enthousiast en blij als de vrijwilligers van onze partnerorganisatie in Roemenië in haar kennel komen. Ze weet zich dan even geen houding te geven van gekkigheid maar als ze wat bedaard is dan ontpopt ze zich als een lieve, sociale dame met een geschatte geboortedatum van 15 maart 2017. Deze lieverd verdient het om een kans te krijgen op een eigen mandje bij een sportieve baas die lekker met haar aan de gang gaat met fijne wandelingen, leuke hersenspelletjes en haar lekkere knuffels geeft.(09/22)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 maart 2017
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Stella

Stella

3haaUVd9qxI
AsZe7nB5cY0
OH9rNrsjWf0

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).