Romeo

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0369 (M)
50-0369 (M)
Overige
Ja

Romeo! Ik snap wel waarom ze je in Roemenië zo hebben genoemd! Zulke mooie dromerige ogen, een fantastisch uiterlijk en een super karakter. Romeo is erg vriendelijk naar de vrijwilligers en zijn soortgenootjes. Romeo is bescheiden, hij vraagt niet zoveel van zijn toekomstige baasjes behalve dat hij iedere dag een paar keer gekroeld wil worden op zijn buikje. Hier kan hij zo van genieten!
Maar wij moeten natuurlijk wat strenger zijn en zoeken dus een baasje die Romeo gaat begeleiden in de weg naar volwassenheid. Dingen als zindelijk maken, naar hondenles gaan, fijne wandelingen maken en op zijn tijd natuurlijk spelen horen hier bij, maar met deze super lieve hond zal dit totaal geen opgave zijn.
Romeo is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 25 december 2021. De verwachting is dat hij ongeveer 43 cm hoog zal worden.(06/22)

Eindhoogte 43 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 25 december 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Romeo

Romeo

b_2b_YUyXTA
ZldKroWWbYI
ocHBQ87vDSA

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).