Pablo

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2061 (M)
50-2061 (M)
Overige
Ja

Het zal je maar gebeuren dat je geboorteplek de Roemeense straat is. Geen thuis, geen mandje, maar de koude en harde buitenwereld. Dit overkwam Pablo en zijn zusjes en broertjes. Dan ben je als kwetsbaar pupje vrijwel kansloos. Gelukkig werden de pups ontdekt door 2 lieve vrijwilligers van de opvang van onze partner in Roemenië en kregen ze een plekje in een opvang.

Maar nu stond het geluk aan zijn zijde en mocht hij Roemenie verruilen voor een mandje bij de kachel bij een gastgezin in Nederland. Pablo is een mooi mannetje en hij gaat speels en sociaal om met zijn soortgenootjes bij het gastgezin. Pablo heeft nog 1 grote wens en dat is dat hij mag verhuizen naar een eigen mandje bij iemand, waar hij in alle rust en veiligheid mag leren wat een jong hondje zoal nog leren moet en bij wie hij voor de rest van zijn leven mag blijven. Pablo zoekt een baasje die in zijn tempo de wereld met hem wil verkennen.

Pablo is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 18 september 2023 en een verwachte eindhoogte van 40 centimeter.

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 18 september 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Pablo

Pablo

5Zz0MUBNTC4
a93Am5HnEOU
8UnLIfu9j7U

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).