Misu

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0391 (M4)
50-0391 (M4)
Overige
Ja

Update 02/24: En nog steeds heeft niemand zijn oog op Misu laten vallen! Maar wat een grote stappen heeft deze lieverd gemaakt! Zodra hij je kent dan vindt deze rustige en sociale lieverd het heerlijk om bij je te komen liggen en geniet dan van een aai over zijn koppie!

Arme Misu zijn verhaal is erg verdrietig. Zijn baasje heeft blijkbaar niet zoveel respect voor zijn huisdier gehad en mishandelde hem. Ernstig zelfs, waardoor zijn littekens ervan zichtbaar zijn. Misu kon gelukkig door de heftige mishandeling in beslag worden genomen. Voor hem is het asiel bijna een verbetering! We hopen natuurlijk dat er een nieuw baasje voor hem komt zodat Misu gauw mag kennismaken met een zeer prettig bestaan als hond zijnde. Een lekker zacht kussen en een liefdevolle baas.

Misu is een reutje met een geschatte geboortedatum van 28 januari 2022 en zijn eindhoogte zal circa 50 cm hoog zijn.(06/22)

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 28 januari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Misu

Misu

VB8nKycG3lI
L9189sH_Xrk

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).