Gulerash

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-0272 (M1)
50-0272 (M1)
Overige
Ja

Leuke Gulerash. Zijn naam betekent letterlijk “Vlek rondom zijn nek”. Gulerash is een hele jonge mix reu met een geschatte geboortedatum van 21 januari 2022. Zijn verwachte eindhoogte is ongeveer 43cm.

Gulerash zijn jonge leventje gaat niet over rozen. Allereerst wordt hij op straat geboren, dan (iets positiefs) komt hij gelukkig bij onze partnerorganisatie in Roemenië in de opvang en dan wordt hij ziek! Kennelhoest had hij, maar een zo heftige vorm dat hij een waasje voor zijn ogen kreeg. Gelukkig is het een sterk ventje en heeft hij de ziekte overwonnen en is het waasje inmiddels weggetrokken. Helaas gaat zijn leven nog niet helemaal over rozen, hij is nu sterk vermagerd en dat maakt hem urgent. Een eigen baasje in een eigen huis zou hem heel erg goed doen.

Gulerash is dus een vechtertje alsof hij weet dat een fijne mand voor hem in het verschiet ligt. Want eerlijk of niet, hij is een knapperd. Hij is sociaal naar zijn soortgenootjes en mensen. We zoeken voor hem een baasje die onvoorwaardelijk van hem gaat houden en hem begeleidt in de weg naar volwassenheid. Een baasje dat vooral niet vergeet dat hij een heerlijke jonge hond is die het geweldig vind om te spelen, aandacht te krijgen en op zijn tijd een lekkere lange slaapbeurt wil. Lijkt het u wel wat? Dat snappen wij wel… hij is zóóó leuk!

Eindhoogte 43 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 21 januari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Gulerash

Gulerash

WhgCSOtcQZs
Vs34DSQL-eI
GBuX2jeiRBc

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).