Joep

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-9350
20-9350
Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Ja

Van de baasjes van de mooie Mastin mix Joep kregen we door verdrietige privé omstandigheden het verzoek om een nieuwe fijne plek voor Joep te vinden. Hij is voor hen een schat van een hond en het is dan ook een loodzware beslissing voor hen geweest. In 2020 hebben ze Joep met veel liefde geadopteerd, niet wetende dat het helaas niet voor de rest van Joeps leven mocht zijn. Deze knul is 4,5 jaar, dus heeft hopelijk nog een mooie tijd voor zich bij zijn nieuwe baasje(s). Door ziekte van van een van de baasjes en de daardoor op hand zijnde verhuizing naar een aangepaste woning, kunnen de huidige baasjes Joep niet de tijd, ruimte en aandacht geven die hij in hun ogen wel nodig heeft en verdient. Joep is nu veel ruimte en een grote tuin gewend waar hij lekker kan rennen en spelen en dat is wat we voor hem zoeken. Joep is een kruising Mastin Espagnol, geboren op 1 juni 2019 in Spanje. Deze knul is ontzettend lief en een knuffelbeer voor iedereen die bij het gezin hoort, ook voor de kleinkinderen van 2 jaar. Joep is een echte terreinbewaker en laat niet iedereen die niet bij het gezin hoort zomaar het terrein op, zoals het een echte Mastin betaamt, die altijd klaar staat om zijn gezin te beschermen. Het huidige baasje geeft aan dat ze Joep daarom nooit alleen laten als er vreemd bezoek het terrein op komt. De ene keer vindt hij het prima als iemand de tuin in wil lopen, de andere keer laat hij ze er liever niet door en bewaakt hij zijn huis, dus de baasjes begeleiden Joep als er visite komt. Dat gaat goed en voor Joep zoeken we dan ook een ervaren en consequent baasje die hem daar in kan steunen en begeleiden. Hij luistert heel goed, geven zijn huidige baasjes aan. Joep kan goed alleen zijn en kan over het algemeen prima met andere honden en katten overweg. Joep slaapt overdag graag buiten in z’n bench op een beschutte plek, maar ligt ook gezellig binnen als het gezin thuis is, want dan vind hij hun gezelschap net weer even wat leuker dan buiten liggen. Hij houdt onvoorwaardelijk van zijn gezin. Ook wandelt deze knul graag en loopt goed en rustig mee aan de riem. Joep houdt niet zo van autorijden, maar zijn huidige gezin heeft het autorijden niet echt met hem geoefend omdat ze in een buitengebied wonen en heerlijk met Joep kunnen wandelen in de eigen omgeving. Wie heeft voor Joep een plek waar hij de ruimte, liefde en aandacht krijgt die hij verdient?

Joep is een gecastreerde Mastin mix reu, geboren op 1 juni 2019 en hij heeft een hoogte van 69 cm. (1/24)

Eindhoogte 69 cm
Ras Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 1 juni 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras De mastin vindt het heerlijk om buiten te zijn en rond te scharrelen in een tuin. Om deze reden plaatsen wij mastins bij voorkeur niet op een bovenverdieping of een appartement.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Nederland
Medisch
Kattentest (omgang met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Joep

Joep

UsSq3yDFvSk
HoBwz2EMffE
NeOXfVRGSdU

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).