Alice

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2350
50-2350
Onherleidbare mix
Ja

Lieve kleine Alice is een lief en vriendelijk meisje! Toen de vrijwilligers haar kennel in kwamen, kwam kleine Alice kwispelend op ze af. Dit superlieve meisje drentelt vrolijk met haar kennelgenootjes in de rondte en is dan lekker aan het ravotten. Samen met haar zusjes is zij in het asiel terechtgekomen doordat zij achtergelaten waren op een open veld. Gelukkig weten de vrijwilligers van onze partnerorganisatie in Roemenië deze plekken vaak wel te vinden en gelukkig ook deze keer, anders had kleine Alice dit niet na kunnen vertellen.

Alice verblijft nu bij een gastgezin in Nederland en daar laat ze een mooie ontwikkeling zien. Ze woont samen met andere soortgenootjes en gaat prima om met de katten. Alice is de kleinste van allemaal, maar oh zo schattig, lief en sociaal. Alice past zich goed aan in het foster gezin. Ze is slim en de zindelijkheidstraining gaat heel goed, en ook het wandelen gaat al prima. Ze is geen blaffertje en gedraagt zich rustig. Hoewel Alice een bescheiden meisje is en soms een beetje onderdanig, is ze dol op knuffelen als je haar eenmaal kent. Ze houdt ontzettend veel van haar fosterbaasjes. Alice is een meisje dat graag even de kat uit de boom kijkt. Wel vindt ze het soms een beetje lastig als ze vreemde mannen ziet. Dan heeft ze wel even tijd nodig om de situatie in te schatten en om te zien dat alles goed is. Maar zodra ze dat weet is ze de allerliefste.

Alice is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 1 december 2023 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 35 cm. Dit lieve meisje heeft één grote wens: een eigen baasje waar ze heerlijk mee kan knuffelen op de bank en die haar leert kennismaken met dingen die voor ons zo gewoon zijn.

Eindhoogte 35 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 1 december 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Alice

Alice

u8akOTtvEzY
qfzm-IeCytI
WBMnLyqa3kY

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).