Jenai

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2008
50-2008
Herder (mix)
Ja

Ontmoet Jenai, een levendige bundel speelse energie en klaar voor adoptie! Deze lieverd belandde helaas in een asiel in Roemenië maar mocht gelukkig naar een foster gezin in Nederland. Daar genieten ze volop van deze lieverd. Deze knappe dame past zich razendsnel aan en is ze al volledig geïntegreerd in alle groepen.

De foster omschrijft Jenai als opvallend intelligent en gevoelig en ze reageert goed op verbale correcties. We vermoeden dat ze ooit getraind is geweest, maar dat haar gevoelige aard en zachtheid de reden waren dat ze werd afgestaan. Jenai vertoont geen baknijd bij mensen en is nieuwsgierig, gezond waaks en zindelijk. Ze kan traplopen en gedraagt zich als een echte mechelaar, maar dan zonder de opgefokte energie. Ze is dus dol op haar baasje.

Hoewel ze andere honden leuk vindt, benadert ze ze soms wat onhandig vanwege haar enthousiasme. Een oudere stabiele reu zou perfect bij haar passen, maar ze kan ook goed als enige hond gedijen. Jenai kan niet bij katten geplaatst worden.

Gezien haar jeugdigheid en speelsheid adviseren we om haar niet bij jonge kinderen te plaatsen, tenzij er consequentheid is, aangezien ze door haar intelligentie daar wellicht een loopje mee gaat nemen.

Jenai is een gesteriliseerd mix herder met een geschatte geboortedatum van 5 april 2022 en is ze is ongeveer 52 centimeter hoog.

Eindhoogte 52 cm
Ras Herder (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 5 april 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras Herders zijn over het algemeen geen beginnershonden. Om deze reden plaatsen we herdershonden alleen bij een consequente baas met ervaring.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Jenai

Jenai

bHqnL0kJ75M
Oo3YMbHcf-A

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).