Cezar

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2269 (M3)
50-2269 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Dit is fluffige Cezar! Een leuk kleinblijvend kereltje. Hij is vriendelijk en sociaal naar andere honden maar nog verlegen naar mensen. Samen met zijn zusje Corina zat hij in de opvang bij onze partner organisatie in Roemenië. Corina is inmiddels vertrokken naar Nederland en hoe leuk zou het zijn als dit kleine mannetje ook mag vertrekken en bij u in huis rondscharrelt en u hem geruststelt als hij iets ziet dat hij nog nooit heeft gezien. Of samen met hem een wandeling maakt in het bos of een andere leuke plek. Er zijn zoveel leuke dingen op te noemen om samen met kleine Cezar te doen! We hopen dat er daadwerkelijk een baasje voor dit knappe mannetje zal opstaan die zegt: “hij hoort vanaf nu bij mij”!
Cezar is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 1 december 2023 en we verwachten dat hij ongeveer 30 cm hoog wordt. (03/24)

Eindhoogte 30 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 1 december 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Cezar

Cezar

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).