Gina

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0240 (M4)
50-0240 (M4)
Onherleidbare mix
Ja

Update 02-24: Lieve Gina, waarom heb jij nog geen plekje gevonden? Onbegrijpelijk want wat dit meisje is inmiddels een dame geworden en wij hopen zo dat zij ook mag meemaken wat het is om een eigen plekje te hebben en de volle aandacht van een baasje. Fijne wandelingen te maken en lekker te kroelen!

Wat een lieverd is het toch, mooie Gina! Als ze je aankijkt met die mooie bruine ogen, ben je verliefd. Ze is vriendelijk naar haar soortgenootjes en wil dolgraag geaaid worden door de vrijwilligers en ze is lekker enthousiast. Tijdens haar één op één momentje gaat ze er heerlijk rustig bij liggen genieten. Deze vriendelijke dame is al gesteriliseerd en geboren rond 18 mei 2018. Ze is ongeveer 52 cm hoog. Ze zit op dit moment in een opvangplek in Roemenië, maar ze wil heel graag een eigen plekje met een eigen mandje en een baasje waarmee ze samen de wereld gaat ontdekken.(05/22)

Eindhoogte 52 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 18 mei 2018
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Gina

Gina

bzzWQceoVVI

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).