Bianca

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1600 (M3)
50-1600 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

We willen je graag voorstellen aan Bianca, het lieve pupje met een triest verhaal. Bianca werd alleen zwervend op straat gevonden, zonder een thuis om naartoe te gaan. Gelukkig werd ze snel gered en naar onze partneropvang in Roemenië gebracht, waar ze liefdevol werd verzorgd.

Nu wordt het tijd voor Bianca om haar eigen “forever thuis” te vinden. Ze is een lief, knap en aanhankelijk meisje met een innemend karakter. Haar grappige zwart met witte kleuren maken haar extra bijzonder en onweerstaanbaar.

Bianca geniet van het spelen met andere honjdjes en is sociaal, enthousiast en altijd blij. Ze brengt vreugde en geluk waar ze ook gaat. Bianca is op zoek naar een warme plek om te wonen, waar ze alle liefde en genegenheid kan krijgen die ze verdient.

We hopen dat iemand verliefd word op dit knappe lieve meisje en haar de toekomst geeft die ze verdient. Bianca is een teefje met een geschatte geboortedatum van 31 maart 2023 en ze word circa 47 centimeter hoog. (07-23)

Eindhoogte 47 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 31 maart 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Bianca

Bianca

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).