Ava

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0433 (A)
40-0433 (A)
Overige
Ja

Ava, de onweerstaanbare jachthond die een nieuw liefdevol thuis verdient!

Ondanks haar jeugdige energie is Ava al afgedankt en niet langer gewenst als jachthond. Maar Ava laat zich niet uit het veld slaan! Ze heeft bewezen dat ze in topconditie is tijdens haar dierenarts check-up, waaruit bleek dat er niets mis is met haar pootje. Spelen en rennen is geen enkel probleem voor haar, en ze geniet met volle teugen van haar bewegingsvrijheid.

Ava heeft het geluk gehad om bij een vrijwilliger thuis te mogen verblijven. Hier heeft ze laten zien dat ze een sociaal en lief karakter heeft. Ze kan goed overweg met andere dieren en is dol op menselijke aandacht. Met haar knappe uiterlijk weet ze al snel harten te veroveren.

Hoewel Ava soms een tikkeltje ondeugend kan zijn, is ze al gesteriliseerd en heeft ze alle benodigde vaccinaties gehad. Ze is helemaal reisklaar en staat te popelen om haar nieuwe avontuur te beginnen.

Als je op zoek bent naar een trouwe, speelse en knuffelbare metgezel, dan is Ava de perfecte match voor jou. Geef haar het liefdevolle thuis dat ze verdient en ze zal je leven vullen met vreugde en avontuur. Aarzel niet langer en geef Ava de kans op een nieuw begin. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf hoe bijzonder deze hond is!

Ava is een gesteriliseerd mix teefje met een geschatte geboortedatum van 21 december 2022 en een eindhoogte van circa 40 centimeter.(01/24)

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 21 december 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Medisch
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Ava

Ava

HVxTIT5_QSQ

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).