Ziggy

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0670 (M1)
50-0670 (M1)
Onherleidbare mix
Ja

Tijdens ons bezoek aan het asiel kijk je je ogen uit, elk hoekje en gaatje wordt benut om zoveel mogelijk honden een veilige haven te bieden. Het leek wel alsof Ziggy in de schijnwerpers stond en alle aandacht tot zich toe trok. Vrijwilligers trekken zonder aarzelen naar hem toe en begroeten hem. Ziggy vindt het leuk, spannend en vreemd tegelijk. Je zult het in het filmpje ook terug zien. Daarnaast ligt hij prima in de grote roedel. Ondanks dat verblijft Ziggy al enige tijd in het asiel zonder belangstelling en dat is iets wat wij niet begrijpen. Een prachtige verschijning met een geweldig mooi karakter. Voor zijn eigen bestwil hopen we dat dit knappe ventje zijn leven gauw kan vervolgen in een liefdevol gezin.

Ziggy is een reutje met een geschatte geboortedatum van 1 april 2022 en zijn eindhoogte is geschat op 50 centimeter.(08/22)

Eindhoogte 50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 1 april 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Ziggy

Ziggy

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).