Ziggy

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
esther@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0670 (M)
50-0670 (M)
Overige
Ja

Tijdens ons bezoek aan het asiel kijk je je ogen uit, in elk hoekje en gaatje ligt een prachtige verschijning en je weet nauwelijks waar je beginnen moet. Ook deze knapperd trok alle aandacht. Ziggy is een reutje dat prima overweg kan met alle kleine honden in zijn kennel. Het leven van zo’n jonge pup in een asiel is natuurlijk geen beste start maar hij maakt er wel het beste van. Provisorisch is zijn kenneltje gebouwd van golfplaten en rekjes. Voor zijn eigen bestwil hopen we dat dit knappe ventje zijn leven gauw kan vervolgen in een liefdevol gezin.

Ziggy is een reutje met een geschatte geboortedatum van 1 april 2022 en zijn eindhoogte is geschat op 50 centimeter.(08/22)

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 april 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Esther van Rossum

Ziggy

Ziggy

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu