Ylja

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1527 (M3)
50-1527 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Een allerliefst vrolijk blij ei, dat is Ylja. Deze ongelofelijk lieve meid verblijft momenteel bij onze partner rescue in Roemenië en vermaakt zich opperbest met alle andere pups. Bij het zien van de vrijwilligers maakte zij een sprongetje van geluk en kwam aan gegaloppeerd om te kroelen en te spelen.
Ylja is sociaal en super enthousiast en zou zooooo’n leuke aanvulling zijn voor haar nieuwe baasje. Ylja is namelijk hard op zoek naar haar mandje in Nederland of België om daar te leren hoe je het perfecte huis hondje wordt.

Ylja is een mix teefje geboren op 24 januari 2023. We verwachten dat Ylja ongeveer 50 centimeter groot zal worden.(05/23)

Update 07/24: Zoals u ziet zijn dit de puppy foto’s van Ylja. Het is bijna onmogelijk voor de vrijwilligers in Roemenië om ons van iedere hond een update te sturen maar mocht u serieuze interesse in Ylja hebben dan is er altijd de mogelijkheid om recente foto’s en/of filmpje op te vragen.

Eindhoogte 50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 24 januari 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Ylja

Ylja

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).