Wendy

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
adoptie@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-1522 (M)
50-1522 (M)
Overige
Ja

Kijk die trieste blik toch eens! Arme Wendy was niet meer gewenst en wat doe je dan? Dan laat je je hond achter op een verlaten veld! Harteloos achtergelaten is ze. Gelukkig doen de vrijwilligers regelmatig een “check” rondje en daar was ze. Ze is inmiddels zo gewend aan de vrijwilliger dat ze helemaal opfleurt als ze hem ziet en als hij weggaat ze weer in een hoekje wegkruipt. U begrijpt het al… dit lieve, verlegen en sociale meisje verdient een plekje waar er onvoorwaardelijk van haar gehouden gaat worden! Met die prachtige ogen van haar is dat vast geen moeilijke opdracht!
Wendy is een gesteriliseerde mix teef met een geschatte geboortedatum van 30 april 2019 en ze is ongeveer 55 cm hoog.(04/23)

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 30 april 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Wendy

Wendy

GyCwA9Li_2w

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).