Vicky

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-0500 (A)
50-0500 (A)
Overige
Ja

Kleine Vicky, we weten dat het een wat lastigere zoektocht zal zijn voor Vicky maar toch doen wij er alles voor om óók voor dit kleine meisje een warme mand te vinden. Vicky is een kleine leukerd van 3 jaar en zij kwam helaas ook op straat in Roemenië terecht. Om er nog een schepje bovenop te doen werd ze aangereden door een auto en die reed door. Gelukkig kwam er gauw een melding en hebben vrijwilligers van onze partner organisatie haar opgehaald. Er heeft een dierenarts zich om haar bekommert en zag dat haar bekken iets was gebroken, echter de breuk is zo klein dat het met rustig aan doen het beste resultaat zal hebben. Inmiddels is dit 8 maanden geleden en het lijkt wel een blijvende zwakke plek voor Vicky te zijn. Na wat ravotten en spelen zie je toch aan haar loopje dat er iets mis is geweest. Haar nieuwe baasjes zullen haar hier ook verder in moeten begeleiden. Vicky zelf is een ontzettend lief teefje. Ze moet wel even de kat uit de boom kijken maar met haar geweldige leuke karakter vinden wij dat zij evengoed een plekje verdient ondanks dat het haar misschien minder gewild maakt. Met de andere honden en katten kan Vicky goed overweg.

Vicky is een teefje met een geschatte geboortedatum van 20 juni 2019 en zij is circa 28 cm hoog.(06/22)

Eindhoogte 28 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 20 juni 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Vicky

Vicky

wWoAIJNLKno?feature=share
-SosD4NY3aU?feature=share

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu