Spottie

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0357 (M1)
50-0357 (M1)
Onherleidbare mix
Ja

Arme Spottie zit al sinds hij een pup was in het asiel in Roemenië! Niemand die hem ziet, niemand die een baasje voor hem wil zijn! En wij vinden dat niet terecht want Spottie verdient ook een plek waar hij gewaardeerd wordt om wie hij is. Een lieve, vriendelijke en sociale hond! Soms vindt hij nieuwe dingen een beetje spannend en is hij afwachtend. Hij zou zo graag een eigen plekje willen waar hij eerst even mag bijkomen van de veranderingen om daarna samen met zijn baas te gaan genieten van zijn nieuwe leven!

Spottie is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 27 mei 2015 en hij is ongeveer 60 cm hoog. (05-23)

Eindhoogte 60 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 27 mei 2015
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras De stafford, pitbull of mixen hiervan bieden wij niet ter adoptie aan. In La Linea en omgeving worden vaak illegale hondengevechten gehouden. We kennen de achtergronden van deze honden niet, weten niet waar ze vandaan komen of wat ze al meegemaakt hebben. Als u toch voor een stafford- of pitbull-achtige hond wilt gaan, kijk dan eens in de Nederlandse asielen. Mocht u toch iets extra's willen betekenen voor deze honden, dan kunt u er ook voor kiezen om "voervriend" te worden.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Spottie

Spottie

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).