Sofietje

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2331 (M2)
50-2331 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Samen met hun moeder werden deze pups bij de opvang van Mirella gebracht. Mama en pups waren niet langer meer welkom. Onbegrijpelijk want zowel mama als de pups zijn super lief en sociaal.

Sofietje is een super knap meisje met een heerlijke fluffige vacht. Ze is sociaal en lief en kan met alle honden en mensen uitstekend overweg. Ze speelt en ravot graag met haar broertje en zusjes in de kennel. Dat doet ze absoluut respectvol. Ook met volwassen honden gaat ze keurig om, maar menselijke aandacht is wel echt iets waar ze intens van geniet. Dat is ook helaas heel schaars want met zoveel honden te verzorgen is daar weinig ruimte voor. Dat is heel verdrietig voor haar want ze is zo blij met een aaitje en een knuffel. Het is echt een hond die naar een baasje hunkert. We hopen daarom dat er iemand komt die deze leuke meid een gouden leven wil geven.

Sofietje is een teefje met een geschatte geboortedatum van 5 december 2023 en ze zal circa 50 centimeter hoog worden. (04/24)

Eindhoogte 50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 5 december 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Sofietje

Sofietje

1kUb24UEsDY
qHIRl7SDxm0
BXFxVpQ97II

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).