Gereserveerd

Viola

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2275
50-2275
Onherleidbare mix
Nee

Viola, een schattig pupje uit Roemenië, wacht vol verwachting op haar eigen liefdevolle thuis. Samen met haar twee broertjes werd ze geboren bij een gezin in Roemenië, maar helaas konden ze daar niet blijven. Gelukkig verblijft Viola nu bij een gastgezin in Nederland, waar ze samen met andere hondjes leert en groeit. Klein, lief en sociaal, dat is Viola in een notendop! Ze is al begonnen met zindelijkheidstraining en slaapt ‘s nachts braaf in haar bench. Maar Viola heeft nog veel te leren, zoals alleen thuis zijn. Ze zoekt iemand die haar wil begeleiden en alle alledaagse dingen wil laten ontdekken. Ben jij klaar om Viola te verwelkomen en haar alle liefde en aandacht te geven die ze verdient? Neem snel contact op en maak kennis met dit prachtige meisje dat klaar staat om de wereld te ontdekken!
Viola is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 7 november 2023 en een verwachte eindhoogte van circa 25 centimeter.

Eindhoogte 25 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 7 november 2023
Ter adoptie Nee

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Viola

Viola

elvbFPm2w2U

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).