Zara

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0267 (M3)
50-0267 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Mogen wij u voorstellen aan Zara? Het verhaal van dit mooie en knappe meisje is als volgt. Hoogzwanger kwam de moeder van Zara in het asiel in Roemenië aan. Op 8 januari 2023 beviel zij van een stel prachtige pups. Zara is er daar één van. Een prachtig en vrolijk meisje. Zara is lief en sociaal naar haar broers en zusjes en de vrijwilligers die regelmatig bij Zara in de kennel komen.
De verwachting is dat Zara ongeveer 50 cm hoog wordt. Zara had een ticket naar een warme mand maar helaas heeft de adoptant afgezegd. Onbegrijpelijk maar voor dit meisje betekent het dat de kans dat zij ooit nog een forever home vindt steeds kleiner wordt. We gaan er alles aan doen om voor dit ontzettend leuke en lieve meisje een mandje te vinden! Misschien wel bij u!(08/23)

Eindhoogte 50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 8 januari 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Zara

Zara

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).