Odin

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0979 (A)
50-0979 (A)
Overige
Ja

Kijk hier dan toch, wat een blij ei! Deze lieve sul heet Odin, een reutje dat samen met een andere hond zijn kennel deelt bij onze partner organisatie in Roemenië. We hoeven weinig uit te leggen, want zijn ogen sprankelen en hij lacht van oor tot oor als een verzorger zijn kennel betreedt om deze knapperd op de plaat te zetten. En dit allemaal om voor Odin een warm huisje te vinden. De koude en kille maanden naderen en voor zo’n jong kereltje als Odin is dat niet niks. Wij hopen met heel ons hart dat hij zijn gouden ticket gauw mag inleveren om naar een lieve baas te gaan.

Odin is een reu met een geschatte geboortedatum van 25 april 2022 en hij wordt vermoedelijk ongeveer 48 centimeter hoog.(10/22)

Eindhoogte 48 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 25 april 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Odin

Odin

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu