Sasja

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0899 (M)
50-0899 (M)
Overige
Ja

Sasja is een geweldige hond die een moeilijke start heeft gehad in het leven, maar nu op zoek is naar een liefdevol en stabiel thuis. Ze is gesteriliseerd, zindelijk en slaapt graag in haar eigen bench, waar ze zich veilig voelt.

Sasja is ontzettend lief en slim. Ze geniet van haar favoriete speeltje, de Kong, maar ook van mentale spelletjes die haar bezig houden. Ze heeft al een aantal cursussen gevolgd en zou het fijn vinden om haar opgedane kennis verder te kunnen ontwikkelen.

Het ideale thuis voor Sasja is een rustige omgeving met weinig prikkels. Ze raakt snel gestrest van drukte en spanning in haar omgeving. Daarom plaatsen we haar niet bij kinderen onder de 12 jaar. Sasja heeft behoefte aan een baasje die haar verder wil begeleiden en samen met haar aan de slag wil gaan. Met geduld en liefdevolle begeleiding kan Sasja verder groeien en bloeien.

Sasja is wat terughoudend naar vreemde mensen, maar met de tijd en rust zal ze steeds meer vertrouwen krijgen. Ze kijkt graag de kat uit de boom, maar eenmaal gewend zal ze ongetwijfeld een trouwe en lieve metgezel zijn.

Een huis met een tuin zou perfect zijn voor Sasja, waar ze lekker kan spelen en haar energie kwijt kan. Ze verdient een thuis waar ze alle tijd en liefde krijgt die ze nodig heeft. Ben jij dat geduldige en liefdevolle baasje voor Sasja? Neem dan snel contact op en gun haar een tweede kans op een mooie toekomst.

Sasja is een gesteriliseerd mix teefje met een geschatte geboortedatum van 5 december 2020 en een eindhoogte van 38 centimer

Eindhoogte 38 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 5 december 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Sasja

Sasja

qjV2zCxzQLM
wG_gBQp8Zro
C22a8RBJfFc

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).