Eva

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0528 (M4)
50-0528 (M4)
Onherleidbare mix
Ja

Update 06/24: Wat een ongelofelijk vrolijk, vriendelijk en gezellig meisje is Didi toch? Ondanks dat zij niks anders kent dan het leven in een asiel, geeft zij de moed niet op. Ze is sociaal, vriendelijk en houdt van een dolletje. Er moet toch een baasje voor dit leuke meisje te vinden zijn die haar voor altijd in zijn of haar armen sluit?

Lieve Eva! Wat ben je een schatje. Stoer en enthousiast maar toch ook een beetje meisjesachtig verlegen! Nieuwsgierig ben je wel en een uitdager! Dit leuke, sociale en vriendelijke meisje staat te springen om een eigen mandje. Een liefdevolle baas die het geduld en de tijd heeft om haar te laten wennen aan haar nieuwe leven! Haar geschatte geboortedatum is 26 februari 2022 en ze zal rond de 45 cm hoog zijn. Eva is reis klaar en kan vertrekken uit Roemenië zodra er een baasje voor haar is.(06/22)

Eindhoogte 45 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 26 februari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Eva

Eva

kHQvxMl4YPQ
cRqnKxJ86A4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).