Meila

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1923 (M2)
50-1923 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Zwervend en hongerig werden Meila en haar zusje (Mona) gevonden bij een vuilnis dump plek. Deze nog jonge meisjes waren door de mens in de steek gelaten en zochten op die manier wat te eten om te overleven. Gelukkig zag iemand met een hart voor dieren de zusjes en kon deze ze meenemen naar de opvanglokatie van onze partner in Roemenië, waar ze in ieder geval op een veilig terrein zijn en dagelijks eten en drinken krijgen. Een overvolle opvang is echter geen fijne plek voor een jonge hond om op te moeten groeien en bovendien heeft de winter inmiddels zijn intrede gedaan in Roemenië en de bittere kou is zwaar voor alle honden. Het zou ongelofelijk fijn zijn als ze naar een warm thuis mogen vertrekken. Zo ook voor Meila, we gunnen haar een thuis waar er voor de rest van haar leven van haar gehouden wordt en waar zij in liefde en veiligheid mag leren wat het leven van een huishondje inhoudt. Meila verblijft met andere honden op de opvanglokatie en is sociaal en respectvol naar haar soortgenootjes.

Meila is een teef met een geschatte geboortedatum van 4 februari 2023 en ze is ongeveer 55 cm hoog. (12-23)

Eindhoogte 55 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 4 februari 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Meila

Meila

fEVRwyV87QI

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).