Buddy

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0168
40-0168
Overige
Ja

Dit is Buddy, een knuffelig mix reutje van ongeveer 50 cm hoog.
Buddy is samen met zijn broertje gevonden op een speelplaats op het Griekse eiland Lesbos. Geen moeder, geen eigenaar (natuurlijk), zij hadden alleen elkaar, de één net wat verder met zijn voorpootjes in de witte verf gezeten dan de ander;). Ze blijken nu twee echte goudhaantjes, want ze vielen met hun schattige snuitjes in boter. Een mevrouw op Lesbos heeft de broertjes opgevangen tot ze in augustus 2021 samen naar een gezin in Apeldoorn zijn verhuisd. Door privéomstandigheden kunnen de beide broertjes daar helaas niet blijven en zijn ze op zoek naar een nieuw warm thuis waar ze heerlijk kunnen knuffelen en spelen. Buddy is een hele lieve hond met een heel zacht karakter. Hij is stoer en maakt makkelijk contact met andere honden en speelt graag met ze. Hij is wel eens een beetje lomp maar dat siert hem. Buddy is erg aanhankelijk en wil graag knuffelen met zijn baasjes. Hij is erg enthousiast en luistert goed. Hij kan met kinderen en is gewend om te leven met een poes. Hij houdt niet van autorijden. Wie wil Buddy zijn nieuwe buddy zijn?
Buddy is geboren op 15 april 2021 en is inmiddels gecastreerd.

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 april 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney

Buddy

Buddy

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu