Sara

Poes

Kat verblijft in Nederland!

Roemenië
marion@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2504 (M5)
50-2504 (M5)
Onherleidbare mix

Wat een mooie verschijning is Sara. Ze is bij vrienden van onze partner rescue organisatie terechtgekomen. Buurtbewoners hadden haar op straat gevonden. Omdat ze wisten dat deze mensen katten opvingen hebben ze haar bij hun gebracht. Sara gaat heel respectvol om met alle andere katten in het huis. Naar mensen toe is ze iets verlegen maar als je eenmaal haar vertrouwen hebt gewonnen komt ze heel graag bij je. Ze houdt van lekker lui liggen en knuffelen als je haar vertrouwen hebt gewonnen. We hopen voor haar zo graag naar een plekje bij een eigen baasje. Een plek waar ze helemaal tot bloei kan komen en waar er alle aandacht voor haar zal zijn. Waar een zacht warm mandje voor haar staat. Maar bovenal een plek waar ze nooit meer weg hoeft. Sara heeft een geschatte geboortedatum van 30 april 2022 en een hoogte van 25 cm.(05/24)

Eindhoogte 25 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 30 april 2022
Ter adoptie

Meer informatie

Kat verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Marion Hendriks

Sara

Sara

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de kat welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren met animal in need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).