Emilio

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1441 (M4)
50-1441 (M4)
Onherleidbare mix
Ja

Ook weer een triest verhaal. Gedumpt, maar gelukkig werd mama Everly gevonden met haar pas geboren pups. Op zoek naar voedsel voor zichzelf zodat ze haar pups kon voeden zag de vrijwilliger van onze partnerorganisatie in Roemenië haar lopen en is ze haar gevolgd. Gelukkig heeft zij het nest kunnen vinden en zijn Everly en haar pups meegenomen.
Emilio is één van deze pups en hij is al een tijdje op zoek naar een eigen plekje. Emilio is een vriendelijk mannetje dat zich nog niet helemaal geeft in de nabijheid van mensen. Hij moet nog een beetje wennen. We zoeken voor hem een plekje waar er begrip is dat Emilio even tijd nodig heeft om te wennen aan zijn nieuwe leventje want hij kent alleen het asielleven.
Emilio is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 8 november 2022 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 55 cm.(03/23)

Eindhoogte 55 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 8 november 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Emilio

Emilio

oNJmsOEjdUg

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).