Santa

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2094 (M2)
50-2094 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Ontmoet Santa, een charmant en lief meisje wat aanvankelijk was achtergelaten bij een dodingstation in Roemenië. Gelukkig is zij gered door onze partnerrescueorganisatie en geniet ze nu van een veilig verblijf in onze opvang in Roemenië.

Santa heeft een vriendelijke en sociaal karakter. Ze is niet alleen een lief meisje, maar ook een plaatje om te zien. Ze heeft een vriendelijk snuitje en kan uitstekend overweg met alle honden, waardoor ze prima harmonieert met haar kennelgenootjes. Haar interacties met verzorgers zijn vertederend en met een vriendelijk kwispeltje en stralende blijdschap begroet ze ze. Dit bijzondere meisje, verlangend naar een liefdevol thuis, staat klaar om haar verblijf in de Roemeense kennel te verruilen voor een warm mandje in Nederland.
Santa is een gesteriliseerd teefje en ze heeft een geschatte geboortedatum rond 28 januari 2021. Santa is circa 40 centimeter hoog. (01/24)

Eindhoogte 40 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 28 januari 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Santa

Santa

suZgVQQUues

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).