Pitescu

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1223 (M3)
50-1223 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Pitescu liep helemaal alleen over straat in Roemenië. Gelukkig zag een lieve vrijwilliger dit kleintje en nam hem mee naar huis. Daar is hij gelukkig veilig en wacht hij op zijn ticket naar Nederland.

Kleine Pitescu is een sociaal en vriendelijk pupje. Hij woont nu nog steeds in Roemenië bij de foster en daar geniet hij volop. Het is gewoon een blije en lieve pup. Pitescu woont samen met andere pups en honden waar hij graag mee speelt en ravot. Hij is sociaal naar alle honden en ook met katten kan hij prima overweg. Pitescu is ook dol op mensen, hij vindt het heerlijk om te kroelen en te knuffelen. Dan is dit mannetje helemaal gelukkig. Nu nog een baasje om mooie avonturen mee te beleven.

Pitescu is een reutje met een geschatte geboortedatum van 21 oktober 2023 en hij zal circa 50 centimeter hoog worden.(01/24)

Eindhoogte 50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 21 oktober 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Pitescu

Pitescu

i9NChigsEag
TS9idYxuVso
99_6OeIxA3Q

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).