Victor

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1603 (M3)
50-1603 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Ontmoet Victor, een lief en sociaal mannetje op zoek naar een thuis

In het asiel zit Victor samen met zijn zusjes en broertje, evenals hun lieve mama. Het was een verdrietige situatie toen een jongen bij het asiel kwam. Zijn papa was overleden en er was niemand die kon zorgen voor de mama met haar vijf pups. Gelukkig zijn ze nu veilig ondergebracht in het asiel en hebben ze de nodige zorg ontvangen.

Het is tijd voor Victor om een warm en liefdevol thuis te vinden, waar hij alle knuffels en aandacht kan ontvangen die zijn hartje begeert. Heeft al veel meegemaakt op jonge leeftijd, en hij verdient het om een leven vol geluk en avonturen te leiden in de armen van een liefdevolle eigenaar.

Vanaf eind augustus is Victor klaar om jouw leven te verrijken met zijn aanwezigheid en zijn speelse en vrolijke persoonlijkheid. Bereid je voor op eindeloze knuffels en wandelingen samen, want Victor is klaar om jouw trouwe metgezel te worden.

Neem contact met ons op voor meer informatie over het adoptieproces en hoe je deze leuke en sociale jonge hond een permanente plek in jouw hart en huis kunt geven.

Victor is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 2 mei 2023 en een verwachte eindhoogte van circa 40 centimeter.(07/23)

Eindhoogte 40 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 2 mei 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Victor

Victor

ap2HcLOKO7s

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).