Fleur

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0380 (E)
40-0380 (E)
Overige
Ja

Maak kennis met Fleur – Een vrolijke en energieke blonde teef op zoek naar haar perfecte match

Fleur en haar zus Roos werden gevonden op straat in Griekenland. Deze blonde schat verdient een liefdevolle thuis waar ze alle aandacht en verzorging kan ontvangen die ze nodig heeft.

Fleur is een lief, sociaal en speels meisje. Ze barst van de energie en enthousiasme, wat haar een geweldige metgezel maakt voor avontuurlijke wandelingen en speelsessies in de tuin. Een huis met een tuin zou haar dan ook erg gelukkig maken.

Duidelijkheid en structuur zijn belangrijk voor Fleur. Ze heeft een baasje nodig die tijd en moeite wil investeren in haar training. Een eigenaar die bereid is om samen met haar op cursus te gaan en haar de leiding kan geven die ze nodig heeft. Met een beetje begeleiding zal Fleur snel leren en gedijen in een liefdevolle omgeving.

Fleur is zindelijk en slaapt graag in haar bench. Vanwege haar soms lompe gedrag plaatsen we haar bij voorkeur niet bij kinderen onder de 12 jaar. Hiermee zorgen we ervoor dat zowel Fleur als de kinderen veilig en comfortabel kunnen samenleven.

Fleur wacht geduldig op haar perfecte match – iemand die haar energie en enthousiasme kan evenaren, terwijl ze haar begeleidt en steunt. Als jij stevig in je schoenen staat en klaar bent om Fleur alle liefde en verzorging te geven die ze verdient, dan is zij misschien wel de hond waar je naar op zoek bent.

Samen kunnen jullie de wereld verkennen en een onverbrekelijke band opbouwen. Fleur staat te popelen om haar nieuwe avontuur met jou te beginnen en de liefde en vreugde in jouw leven te brengen.

Fleur is een mix teef met een geschatte geboortedatum van 10 oktober 2022 en een eindhoogte van circa 65 centimer

Eindhoogte 65 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 10 oktober 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Fleur

Fleur

doFopYul3Kk
_Q5CGUcGc-A
7R8wJz_OQpQ

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).