Fleur

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0380 (E)
40-0380 (E)
Overige
Ja

Wat een dotje is die knappe Fleur! Een knappe, lieve, sociale en vriendelijke jonge meid is het. Onze partnerorganisatie in Griekenland heeft Fleur en haar zusje Roos gezien op een verlaten plek en hen meegenomen naar een plekje waar ze veilig zijn. De veiligheid is heel betrekkelijk, want ze zitten in een verlaten huis waar ze gelukkig wel iedere dag hun verzorging en aandacht krijgen. Helaas is een andere optie niet mogelijk, er zijn gewoon teveel honden die geholpen moeten worden. We hopen daarom dat we snel een definitief plekje voor Fleur kunnen vinden zodat zij werkelijk veilig is en er nog beter voor haar gezorgd kan gaan worden.
Fleur is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 20 september 2022 en heeft een verwachte eindhoogte van ongeveer 50 cm. (01/23)

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 20 september 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney
Adoptie medewerker

Fleur

Fleur

HV8JxFQao_A
RMEa5OQKs6o

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu