Fleur

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0380 (E)
40-0380 (E)
Onherleidbare mix
Ja

Maak kennis met Fleur, een vrolijke en energieke blonde teef op zoek naar haar perfecte match. Deze blonde schat verdient een liefdevolle thuis waar ze alle aandacht en verzorging kan ontvangen die ze nodig heeft.

Fleur is een lief, sociaal en speels meisje. Ze barst van de energie en enthousiasme, wat haar een geweldige metgezel maakt voor avontuurlijke wandelingen en speelsessies in de tuin. Een huis met een tuin zou haar dan ook erg gelukkig maken.

Duidelijkheid en structuur zijn belangrijk voor Fleur. Ze heeft een baasje nodig die tijd en moeite wil investeren in haar training. Een eigenaar die bereid is om samen met haar op cursus te gaan en haar de leiding kan geven die ze nodig heeft. Met de juiste begeleiding zal Fleur snel leren en gedijen in een liefdevolle omgeving.

Fleur is zindelijk en slaapt graag in haar bench. Vanwege haar soms lompe gedrag plaatsen we haar bij voorkeur niet bij kinderen onder de 12 jaar. Hiermee zorgen we ervoor dat zowel Fleur als de kinderen veilig en comfortabel kunnen samenleven.

Fleur heeft behoefte aan een baas die haar goed begrijpt en kan anticiperen op haar behoeften en vooral niet forceert. Soms heeft ze een beetje extra steun nodig om over obstakels heen te komen waarbij ze duidelijke begeleiding nodig heeft. Fleur kan niet bij teven geplaatst worden, wel bij een stabiele reu van haar formaat.

Samen kunnen jullie de wereld verkennen en een onverbrekelijke band opbouwen. Fleur staat te popelen om haar nieuwe avontuur met jou te beginnen en de liefde en vreugde in jouw leven te brengen.

Fleur is een mix teef met een geschatte geboortedatum van 10 oktober 2022 en een eindhoogte van circa 65 centimer.(10-23)

Eindhoogte 65 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 10 oktober 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Fleur

Fleur

fgEBxkgLcM0
mZ57zaSgS18
F-o8YaC7fk8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).