Crina

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
yvonne@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0494 (M)
50-0494 (M)
Overige
Ja

Het levensverhaal van Crina is hetzelfde als van heel veel honden over de hele wereld, maar daarom niet minder belangrijk.
Lieve Crina is samen met haar zusjes en broertje in een verlaten veld gevonden door een vrijwilliger van onze partnerorganisatie in Roemenië. Gelukkig, want ze zijn nu veilig en hebben te eten. Crina is een vriendelijke mix teef met een geschatte geboortedatum van 20 februari 2022. Haar verwachte eindhoogte is ongeveer 45 cm. Crina kan lekker spelen en ravotten met haar hondenvriendjes.
Crina is reisklaar en kan niet wachten tot ze mag afreizen naar haar eigen mandje bij een baasje die liefde, geduld en tijd voor haar heeft.(06/22)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 20 februari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Yvonne Boonstoppel

Crina

Crina

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu