Shadow

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2507 (M3)
50-2507 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Dit enorme lieve mannetje is samen met zijn broertjes en zusjes afgegeven bij onze opvang. De man die ze bracht, zei ze te hebben gevonden maar de mama hond jankte hard toen de man weer wegliep. We denken ook dat het zijn hond was. Gelukkig zijn de kleintjes nu groot genoeg om het asiel te mogen verlaten en zoeken we voor dit knappe knulletje een baasje.
Shadow is een super knap en lief mannetje. Hij heeft een prachtig vachtje en is aandoenlijk en schattig om te zien. Shadow is een sociaal ventje en hij gaat heel goed om met de andere pups en katten in zijn verblijf. Shadow speelt en rent graag zoals iedere pup dat graag wilt. Shadow vindt het ook een feestje als er een vrijwilliger is om even mee te kroelen of om op veters te knagen. Shadow heeft een open en vriendelijk karakter.
Shadow is een reutje met een geschatte geboortedatum van 2 januari 2024 en hij zal circa 35 centimeter hoog worden.(05/24)

Eindhoogte 35 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 2 januari 2024
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Shadow

Shadow

D_CQJZvtoeo

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).