Sally

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
ingrid@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2564 (M3)
50-2564 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Ook dit kleine prachtige meisje werd op straat aangetroffen zwervend met haar zusje. Ze waren zeer waarschijnlijk daar achtergelaten door hun baasje die ze niet meer wilde hebben. Gelukkig vond een dame ze en bracht de kleintjes naar onze opvang in Roemenië.

Lief meisje Sally is inmiddels een blije enthousiaste en vrolijke dame. Ze heeft een open en lief karakter en kwispelt naar iedereen die haar even aandacht geeft. Ze vindt namelijk iedereen lief en leuk. Sally is een prachtig mooi meisje. Maar ze is meer dan alleen een aandoenlijk snuitje. Als de vrijwilligers even in de kennel zijn dan volgt Sally ze overal. Niet opdringerig hoor! Sally is heel respectvol en eigenlijk voornamelijk alleen maar lief. Verder geniet dit moppie van lekker ravotten en spelen met de andere pups. Of een dutje doen in de zon. Het enige wat ze nog mist is een baasje.

Sally is een teefje met een geschatte geboortedatum van 26 maart 2024 en ze zal circa 38 centimeter groot worden.(07/24)

Eindhoogte 38 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 26 maart 2024
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Ingrid Sugijanto

Sally

Sally

QG_b6jKzM4U

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).