Rosita

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0836 (M2)
50-0836 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Nog steeds zit Rosita in het asiel bij onze partnerorganisatie in Roemenië. Wat zou het fijn zijn voor dit vreselijk leuke en lieve dametje op leeftijd dat zij de laatste jaren van haar leven vertroetelt mag worden! Rosita is een toppertje!

Lieve Rosita, mama van Pippa, Alice en Celia! Bij het ophalen van een verlaten nest met pups werd Rosita toevallig gezien en was het overduidelijk dat ook zij een nest met pups had, maar waar? Na een flinke zoektocht werd het nest gevonden, bovenop een 4 meter hoge afvalbult. Natuurlijk zijn ze allemaal meegenomen en inmiddels zijn de pups zo groot dat ze zonder hun moeder kunnen dus is het nu tijd om voor Rosita een liefdevolle mand te zoeken, want dat verdient dit dametje. Rosita is lief, vriendelijk en sociaal, ze heeft een geschatte geboortedatum van 15 september 2015. Ze is ongeveer 55 cm hoog.(09/22)

Eindhoogte 55 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 15 september 2015
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Rosita

Rosita

JPyWvKYIwFc
5shBqGs_17k
v8dfGaLZZ0s

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).