Rocky

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
adoptie@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-1091 (M)
50-1091 (M)
Overige
Ja

Hard galoperend treft Rocky je hart! Wat een dapper en lief mannetje is het. Ondanks zijn handicap geniet hij met volle teugen van het leven. Aangereden door een auto waardoor hij aan de achterkant verlamd is, zat hij langs de weg bij een plas water hopend dat er iemand kwam om hem te redden! En gered is hij! Veilig en wel zit hij bij een foster in Roemenië. Hij is geopereerd aan zijn letsel maar blijft helaas verlamd aan de achterkant. Toch hopen we op een plekje voor deze lieverd die ondanks zijn slechte ervaringen met de “mens”, langzaam weer vertrouwen krijgt. Helaas kan de foster Rocky niet meer de zorg, aandacht en tijd geven die hij verdient!
Rocky is een gecastreerde mix reu met een geschatte geboortedatum van 15 april 2015 en hij is ongeveer 35 cm hoog.
Rocky is lief, vriendelijk, sociaal en houdt hij van spelen. Gaat goed met kinderen en zodra hij beseft dat een kat ook gewoon bij de roedel hoort, jaagt hij hem niet meer op en gaat dit prima samen. We gunnen dit lieve mannetje een liefdevol thuis waar hij de tijd krijgt om te wennen en mag genieten voor de rest van zijn leventje.(12/22)

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 15 april 2015
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld
Adoptie medewerker

Rocky

Rocky

3u2jpoJ7Ssw
FXH5fYo3XaQ
6xZgOiEuf08

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu