Richard

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1376 (M2)
50-1376 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Richard is een mooi en aandoenlijk knulletje van een jaar oud, dat terecht is gekomen in de opvang van onze partner in Roemenië. Gelukkig is dit kereltje van de straat, want daar is het echt levensgevaarlijk voor zo’n klein, jong hondje. Hij krijgt nu in ieder geval de verzorging die hij nodig heeft en beschutting, maar ook het leven in de drukke opvang is zwaar voor een wat kleiner hondje. Ook voor Richard zoeken wij een thuis waar hij voor de rest van zijn leven mag blijven en waar hij met geduld en liefde en in zijn eigen tempo mag leren wat het leven van een huishondje inhoudt. Richard is nog wat verlegen naar mensen toe, maar we denken dat dat snel om kan draaien als hij de tijd krijgt zich veilig en thuis te voelen. Richard deelt zijn kenneltje met andere hondjes en is respectvol naar zijn soortgenootjes.
Richard is een reu met een geschatte geboortedatum van 25 februari 2023 en hij heeft een verwachte eindhoogte van ongeveer 35 cm.(12/23)

Eindhoogte 35 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 25 februari 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Richard

Richard

BIouJQjUs48
_2zs2EE16fY

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).