Mica

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2321 (M5)
50-2321 (M5)
Onherleidbare mix
Ja

Maak kennis met Mica, ons lieve Roemeense kleintje! Mica verblijft momenteel bij een foster in Roemenië, waar ze wordt verzorgd en liefdevol wordt opgevoed. Als sociaal meisje is Mica op zoek naar een warm thuis waar ze kan opgroeien tot een zelfverzekerd hondje. Hoewel ze nog niet alle prikjes heeft gehad en niet kan reizen, wordt er hard gewerkt aan haar zindelijkheid en andere basisvaardigheden. Mica is een jonge pup die de wereld nog moet ontdekken, van wandelen aan de riem tot alleen zijn. We zoeken een baasje die haar wil begeleiden en verwennen, iemand die haar kennis wil laten maken met de gewone geneugten van het leven, zoals knuffelen op de bank en wandelingen naar het park.

Mica is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 7 februari 2024 en een verwachte eindhoogte van circa 30 centimeter. Ben jij klaar om Mica’s avontuurlijke reisgenoot te worden? Adopteer haar vandaag nog en geef haar de liefdevolle thuis die ze verdient!

Eindhoogte 30 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 7 februari 2024
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Mica

Mica

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).