Regina

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-2551 (M4)
50-2551 (M4)
Onherleidbare mix
Ja

Toen we de foto’s van dit geredde meisje uit Roemenië binnenkregen, moesten we echt even slikken. We zullen nooit begrijpen waarom mensen het zo ver laten komen en waarom een dier zo moet afzien. Iemand die wel om dieren geeft zag dit meisje bij een vuilstort terrein en nam haar gelukkig mee naar een van de opvanglokaties van onze partner in Roemenië. Daar mag ze nu aansterken en bijkomen van alles wat ze heeft moeten doorstaan in haar nog jonge leven. Dit meisje is namelijk nog maar zo’n 2,5 jaar oud, wat onvoorstelbaar is bij het zien van de foto’s. Het is ook niet zo verwonderlijk dat ze nog wat verlegen is richting mensen, want daar heeft ze ongetwijfeld geen fijne ervaringen mee. Dat vertrouwen moet nog groeien, maar met een begripvol en geduldig baasje komt dat echt goed. We hopen dan ook dat iemand dit meisje in het hart sluit en haar met veel liefde en geduld wil laten kennismaken met het leven van een huishond. Hopelijk mag ze gaan ontdekken hoe ontzettend fijn dat leven kan zijn. Met honden gaat Regina heel lief en respectvol om. Regina betekent koningin in het Roemeens en die naam verdient ze.
Regina is een mix teef met een geschatte geboortedatum van 20 december 2021 en zij is ongeveer 45 cm hoog. (06/24)

Eindhoogte 45 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Urgent
Geboorte 20 december 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Regina

Regina

EZ1yOBXk7tQ

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).