Pien

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0374 (E)
40-0374 (E)
Overige
Ja

Maak kennis met Pien, een dapper en avontuurlijk meisje dat samen met haar broertjes en zusjes op straat zwierf. Gelukkig werd ze gevonden door een lieve dame die haar een warm plekje gaf in het Griekse pension. Maar inmiddels heeft zij dat pension mogen verruilen voor een lekker kussen bij de kachel in de opvang hier in Nederland.

Met haar mooie blonde vacht en knappe verschijning trekt Pien direct de aandacht. Maar haar uiterlijk is niet haar enige kwaliteit. Pien is ook ontzettend lief en sociaal. Ze houdt ervan om in de buurt van mensen te zijn en geniet van alle aandacht die ze kan krijgen.

Pien is nu op zoek naar een baasje dat haar van alles wil leren en haar misschien zelfs op cursus wil nemen. Ze is ontzettend leergierig en staat te popelen om nieuwe vaardigheden aan te leren. Met haar energie en enthousiasme zal ze elke uitdaging met plezier aangaan.

Daarnaast is Pien op zoek naar een baasje dat onvoorwaardelijk voor haar kiest. Ze heeft al genoeg tegenslagen gekend in haar jonge leven en verdient nu een veilige en liefdevolle thuis. Samen kunnen jullie nieuwe herinneringen maken en een hechte band opbouwen.

Dus, ben jij op zoek naar een trouwe viervoeter die niet alleen mooi, lief en sociaal is, maar ook nog eens een echte doorzetter? Dan is Pien de perfecte match voor jou! Neem snel contact op en geef dit bijzondere meisje de kans op een gelukkig en liefdevol leven.

Pien is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 12 juli 2023 en een verwachte eindhoogte van circa 40 centimeter.

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 12 juli 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Pien

Pien

DqWVhbPwZxc
UhOK4_rAMjA

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).