Petrakis

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0304 (E)
40-0304 (E)
Onherleidbare mix
Ja

Mag ik u voorstellen aan Petrakis een prachtige Griek! Toen onze vrijwilligers onlangs een bezoek brachten aan Griekenland troffen zij Petrakis aan met een enorm gezwel in zijn nek. De lieve vrouw die daar de zwerfhonden te eten geeft heeft Petrakis meegenomen naar de dierenarts en inmiddels is het gezwel weg en is hij herstellende.

Petrakis een ontzettende lieve knul en hij vindt het heerlijk om aandacht te krijgen. Petrakis is een sociale knul die met andere honden prima overweg kan. Hij heeft een bescheiden karakter en zet zichzelf wel vaak op de laatste plek. Best sneu om te zien hoe hij zichzelf wegcijfert. Maar als deze knul aandacht krijgt geniet hij zo enorm. Met zijn prachtige ogen lijkt hij alleen maar dankjewel te willen zeggen. En soms is het net of hij glimlacht. Het is wel triest om deze prachtige zachtaardige knul in een kennel te zien. Hij heeft echt een thuis nodig en iemand die van hem houdt. Dat is Petrakis de trouwste en liefste vriend voor het leven.

Petrakis is een reu met een geschatte geboortedatum van 25 augustus 2022 en hij is ongeveer 55 cm hoog.(09/23)

Eindhoogte 55 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 25 augustus 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Petrakis

Petrakis

tPKsS0g2Jjg
oqdAXt_2B6g
cTHbmt_dvng

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).