Olaf

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1262 (M)
50-1262 (M)
Overige
Ja

Dit onschuldige ventje, Olaf, die vermoedelijk zal doorgroeien tot een leuk middelmaat hondje kwam samen met zijn broertjes en zusjes op straat te staan. In eerste instantie was het asiel van onze partner organisatie in Roemenië  vol en konden ze de pupjes geen veilige plek meer aanbieden.  Om die reden verbleven ze eerst een tijd bij vriendelijke mensen in dezelfde omgeving in een schuur en tuin zodat deze kleintjes in ieder geval geen nare dingen meer kon overkomen. Ze werden daar netjes verzorgd en kregen de vaccinaties. Inmiddels verblijven deze pups, die inmiddels wat groter zijn en nog wat verlegen naar mensen, wel in het asiel en daarom is het enorm van belang dat Olaf een veilig plekje mag krijgen in Nederland of België zodat hij deze nare situatie gauw achter zich kan laten.

Olaf is een reutje met een geschatte geboortedatum van 27 oktober 2022 en wordt ongeveer 45 centimeter hoog.(01/23)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 27 oktober 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Olaf

Olaf

kyfGnuWHGXg

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).