Odie

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1405 (M1)
50-1405 (M1)
Onherleidbare mix
Ja

We stellen u heel graag voor aan de ongelofelijke lieverd Odie. En Odie is niet alleen lief, hij is ook nog eens erg knap vinden wij! Deze knul is samen met zijn broer Banjer als pup gedumpt in een verlaten veld. Gelukkig werden de pups gevonden en naar de opvang van onze partnerorganisatie in Roemenië gebracht, waar zij gelukkig beschutting en verzorging kregen. Maar wat hunkert ook Odie naar contact met mensen. Op het filmpje is goed te zien hoe blij hij is met wat menselijke aandacht en genegenheid. Dat gunnen we hem iedere dag, in zijn eigen thuis, van zijn eigen baasje(s), waar hij voor de rest van zijn leven mag genieten van zijn eigen, fijne plek. Odie is een ontzettend vriendelijke hond en hij gaat ook heel goed om met zijn soortgenootjes in Roemenië. Deze lieve knul heeft alles in zich om een gezellig en aanhankelijk huisgenootje te zijn en zal als asielhondje wellicht nog e.e.a. moeten leren als hij in huis gaat wonen, zoals aan de riem lopen, even alleen thuis kunnen zijn etc. Gesteund door zijn baasje(s) gaat Odie daar ongetwijfeld heel goed zijn best voor doen.
Odie is een reu met een geschatte geboortedatum van 7 juli 2021 en een hoogte van ongeveer 55 cm. (12/23)

Eindhoogte 55 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 7 juli 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Odie

Odie

L4saYQkw8xU

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).